LumLum

LumLum

Tunika

SyttPosted by LumLum Mon, February 18, 2008 21:17:48

Av andra biten trikå blev det en tunika till Micro. Den här gången sydde jag långärmat, så den kan inte gå vidare till storasyster om den skulle visa sig vara på tok för stor. Har inte provat den än, när den blev klar sov den lilla damen sedan länge.

Blog Image

Tyg: Second Hand

Mönster: Utgick från ett tröjmönster ur Allt om Handarbete 10/07. Förlängde och ställde ut den en del. Ställde ut det för mycket visade det sig när jag började montera den. Så jag sydde in den en hel del redan från början.

Positivt: Den blev rätt ok. Inget mästerverk, men någonstans måste man ju börja för att lära sig. Och den blir nog helt klart användbar.

Negativt: Egentligen inget. Förutom att jag fick sprätta lite på den här också, då jag råkade sy fast den första ärmen med vanlig raksöm. *suck*

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by LumLum Thu, February 21, 2008 09:49:32

Det beror lite på vad du hade tänkt dig, men ja, det händer att han gör det.

Posted by Karolina Thu, February 21, 2008 08:35:16

Gör hennes pappa smycken på beställning? /Karolina

Posted by LumLum Tue, February 19, 2008 12:46:00

Tack för din kommentar. :) Ja, jag älskar också den där blommiga, ska ta mig i kragen och göra en som passar också. Och ta mig iväg och köpa kantband så den kan bli klar. Visste inte alls vad jag skulle ha tyget till när jag köpte det, men när jag började klippa i det så var det ju ingen tvekan.

Posted by June Tue, February 19, 2008 12:19:36

Hej!

Hittade din blogg idag, kul! Jag bara älskade den blommiga klänningen lite längre ner! Kul att få inspiration lite överallt ifrån!